trešdiena, oktobris 13

RECEPTE šokolādīgai ruletei, kas garšo un izskatās kā kūka.

VIEGLI un ĀTRI 
Vajadzīgs:
6-8 olas
6-8 karotes cukurs un vēl.
6-8 karotes miltu
1 Lazdonas saldā krējuma paziņa
3 tējkarotes kakao
1 Bez pildījuma šokolāde
Process:
Saputo olu baltumu un citā bļodā saputo olu dzeltenumu. Dzeltenumam putojot pieliek 6-8 karotes cukura. CVēl citā bļodā izsijā 6-8 karotes miltu. Tad bļodā, kur ir olu baltums ielej pusīti no olu dzeltenuma un ieber pusīti no miltiem , tad atkal olu dzeltenumu un miltus. Visu vienmērīgi iecilā līdz bļodā ir vienmērīga masa. Izlej to visu uz cepeškrāsns pannas, uz kuras ir cepampapīrs [baltais]. Tad liek cepties uz 200 grādiem.
Tikmēr sajauc bļodā saldo krējumu ar kakao un cukuru [pēc garšas] un sakuļ līdz ir krēmveida , bieza masa.
Kad biskvīts cepeškrāsnī ir izcepies brūnīgi dzeltens- ņemam ārā un liekam uz tīriem dvieļiem. Cenšamies noņemt no papīra. Ir iespējams, ka tas būs grūti, bet vajag to darīt. kaut vai daļa biskvīta paliek uz papīra pielipusi. Tad jāatdzesē biskvīts un jāizklāj viss krems pa biskvītu. Jāsarullē viss ruletē.
Tad jāizkausē šokolāde un jālej vai jāsmērē pāri ruletei. Tad jāpagaida, lai atdziest šokolāde un tad jāieliek uz 20 min ledusskapī. Pēc tam var ņemt ārā un baudīt.
Bon Appetit.!

2 komentāri:

  1. "Cenšamies noņemt no papīra. Ir iespējams, ka tas būs grūti, bet vajag to darīt. kaut vai daļa biskvīta paliek uz papīra pielipusi."
    Tā uzlaboja garastāvokli. :)

    AtbildētDzēst