ceturtdiena, decembris 9

SALDUMI

Šis raksts būs par saldumiem.!
       Kas ir mīļākā, saldākā lieta.? Saldumi. tie ir tie paši ar cukuru piesūcinātie našķi, ko mēs mīlam. Krāsaini un vienkrāsaini. Mēs varam iztērēt pat desmitiem latu dēļ viņiem. Kapēc.? Jautājums ir pavisam lieks. Tie mums vienkārši garšo. Tie izskatas labi un garšo labi. saldi. Citreiz mēs savus mīļos saucam par saviem gardumiņiem/ saldumiņiem. Par mūsu našķiem no kā negribam atteikties.
     Saldumi ne tikai labi garšo, bet arī vislabāk maitā zobus un audzē riebu. Jā, jā. Viņi ir vainīgi. Anoreksija sākas ar iedomām, ka liekais svars pazudīs, ja vienkārši mazāk ēdīs. Tam nav jēgas, ja tu neatmet nedaudz ikdienišķo saldumu. Es nesaku, ka viņi būtu jāatmet, bet ja nu galīgi vajag, tad jā. Manuprāt, saldumi ir tā lieta no kuriem nevajadzētu atteikties. Tas irmūsu cukurs- mūsu enerģija. Mūsu gardums, mūsu mierinājums.
    Esat pamanījuši, ka daži zēni, pametot meiteni, iet pie viņas ar šokolādi.? Vai esat pamanījuši, kad lai izlūgtos piedošanu sievietei visefektīgākā ir šokolāde.? Vai esat pamanījuši, ka cilvēki ,ejot ciemos vai dāvinot dāvanu, kā cienastu izvēlas tieši dažādus saldumus.? Kāpēc.? Mulķīgi jautāt. Mums vienkārši garšo. Saldumi ir daļa mušu dzīves. Daļa pasaules. Nebūtu saldumu- nebūtu mēs. Tāpeč muļķīgi ir no viņiem atteikties. Lai jau iet kāds kilograms klāt- vismaz mēs esam laimīgi. Esat pamanījusi, ka apaļīgi cilvēki ir jaukāki un mīļāki.? Viss tikai tāpēc, ka viņi ir veselīgi, paēduši un panašķojušies. Tas vienkārši uzlabo garastāvokli. Kad jūties slikti... Ieed šokolādi/saldējumu/končiņas vai tās pašas piparkuķas un sirsniņa, kopā ar vēderu, laimīgāka kļūst.





   Es saku saldumiem un sevis palutināšanai un saku - izmešanai no ikdienas. Ēdīsim un smaidīsim!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru